Τρόποι αποστολής

  • Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδος πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων μερών από την μέρα της παραγγελίας με ΕΛΤΑ Courier (πόρτα-πόρτα), χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Στο χρόνο παράδοσης δεν περιλαμβάνεται το αρχικό στάδιο επεξεργασίας της 24ωρης παραγγελίας καθώς και τα Σάββατα, Κυριακές, ή τυχόν αργίες.

    Οι παραδόσεις γίνονται σε εργάσιμες ημέρες μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής. Αν για λόγους ανωτέρας βίας καθυστερήσει η παράδοση, η www. inizio.gr δεν φέρει ευθύνη.

    Τα έξοδα αποστολής είναι 4 € για την Ελλάδα. Από 40 € και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για την Ελλάδα .Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό διαμορφώνονται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και η χρέωση είναι ανάλογη του βάρους της εκάστοτε παραγγελίας.

    Σε περίπτωση που η μεταφορική εταιρία δεν εντοπίσει τον παραλήπτη στην από μέρους του υποδεικνυόμενη διεύθυνση, επιστρέφει το προϊόν στην επιχείρηση. Η τελευταία θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον πελάτη για να του αποστείλει και πάλι την παραγγελία.

    Για ακύρωση παραγγελίας που είναι υπό επεξεργασία στην αποθήκη μας, ή είναι προς αποστολή (έχει παραδοθεί στην ΕΛΤΑ Courier για να σας το παραδώσει), ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό με την επιχείρηση, είτε τηλεφωνικά ή μέσω email .

ALL ABOUT OFFERS

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER για
νέα και προσφορές!

Όροι και Προϋποθέσεις

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΚΟΛΑΝ

ΟΜΟΡΦΥΝΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Espa Banner